Beurzen, Geen categorie

Webwinkel Vakdagen 2022

DE WEBWINKEL VAKDAGEN

De Webwinkel Vakdagen zijn al 15 jaar hét ontmoetingsplatform voor de gehele e-commerce branche. Op 26 & 27 januari 2022 vindt alweer de 15de editie van het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats in de Jaarbeurs Utrecht! Het belooft opnieuw een editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en vele exposanten te worden. Effectief, actueel en relevant, zoals je van ons gewend bent.

RELEVANTER DAN OOIT

De pandemie, en de daarmee samenhangende maatregelen, hebben verregaande consequenties gehad voor alle sectoren. Iedereen heeft de impact gevoeld. Eén van de belangrijkste gevolgen is dat digitale plannen en ambities in een stroomversnelling zijn geraakt. Digital Commerce bewees zich als essentieel voor iedere organisatie. Retailers, dienstverleners en producenten die direct aan consumenten verkopen, versnelden de digitale transformatie van hun organisatie. Zowel B2C als B2B organisaties zetten meer dan ooit in op het introduceren of verbeteren van digitale kanalen. De WWV reiken jou de kennis, inspiratie en externe expertise aan om het resultaat uit jouw digitale kanalen te maximaliseren.

ALLE DIGITAL COMMERCE OPLOSSINGEN ONDER ÉÉN DAK

De Webwinkel Vakdagen kenmerken zich door het brede aanbod aan thema’s en de unieke combinatie van beursvloer en hoogwaardig lezingenprogramma. Dat is tijdens deze 15de editie niet anders. Hierdoor biedt de Webwinkel Vakdagen alle input die jij nodig hebt voor meer rendement uit jouw online activiteiten. Bezoek de beurs gratis en vind de partners & inspiratie die jij nodig hebt voor (blijvend) online succes!

Wil jij als eerste weten wanneer de inschrijvingen voor de Webwinkel Vakdagen openen? Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte. 

VIND OPLOSSINGEN & INSPIRATIE OP HET GEBIED VAN…

Digital Marketing & Advertising | Payment | Logistiek & Distributie | Customer Care/Reviews | Packaging | Marketplaces/Platforms | Webdevelopment en -design | E-commerce Software | Analytics & Data | Marketing Automation & E-mail | User Experience & CRO | Strategy & Growth

280 EXPOSANTEN

VIND NIEUWE PARTNERS

Welke e-commerce uitdaging jij ook hebt: op de Webwinkel Vakdagen vind jij de externe expertise die jou de volgende digitale stap helpt te zetten.

Ga in gesprek met experts van de 280 exposanten, laat je adviseren en vind de oplossing die het beste bij jouw organisatie en doelen past.

 

GRATIS TICKETS

VOOR DIGITAAL SUCCES

Wil jij meer rendement halen uit jouw online activiteiten? Op de Webwinkel Vakdagen vind jij de kennis, partners en technologieën die jij nodig hebt voor digitale groei. Bezoek de Webwinkel Vakdagen gratis!

De inschrijvingen voor de Webwinkel Vakdagen 2022 zijn nog niet geopend. Laat je gegevens achter en wij geven een seintje wanneer de aanmeldingen openen!

HOUD MIJ OP DE HOOGTE