WooCommerce & Exact Online koppeling

WEBSITES

Snel en werkbesparend

De koppeling tussen WooCommerce en Exact Online neemt je veel werk uit handen. Alle gegevens uit je webwinkel worden automatisch elke 5 minuten gesynchroniseerd met je Exact Online omgeving.

Voordelig en betrouwbaar

Met onze Exact Online koppeling heb je niet te maken met extra kosten of verborgen tarieven. Sluit gemakkelijk een maandabonnement af en de koppeling is al na tien minuten actief.

Automatische synchronisatie

Met de Exact Online WooCommerce koppeling is de boekhouding van je webshop altijd op orde. Elke verkoop en elke klant worden direct in de boekhouding verwerkt. Overtypen van gegevens is dus helemaal niet meer nodig.

  Image

  WooCommerce Koppeling

  De Exact Online koppeling biedt een volledige uitwisseling van alle boekhoudgegevens, en dat volledig geautomatiseerd. Voortaan kun je je weer richten op de core werkzaamheden van je onderneming. Laat de boekhouding over aan de Exact Online koppeling en richt jezelf op de leuke kant van het ondernemerschap.  Image

  Direct aan de slag

  Bij iWebDevelopment hoef je niet lang te wachten om aan de slag te gaan met de koppeling. Je kiest een abonnement en de koppeling is binnen 10 minuten actief. Alleen een authenticatie en synchronisatie zijn benodigd. Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud en updates, iWebDevelopment heeft alles tot in de puntjes geregeld.


   Image

   Kies jouw abonnement

   Of je nu een kleine starter bent, of een gevestigde onderneming: iedereen heeft profijt van de Exact Online koppeling. Voor de verscheidenheid aan ondernemers hebben wij diverse abonnementen, zodat er altijd wel een abonnementsvorm voor jouw webwinkel tussen zit.


   Image

   Automatisch en efficiënt

   De Exact Online koppeling neemt een groot deel van de boekhouding over en synchroniseert alles met jouw Exact Online account. Verschillende taken die eerst tijdrovend waren en handmatig ingevoerd moesten worden, synchroniseren nu automatisch iedere 5 minuten. Superhandig!


   Image

   Extra service

   iWebDevelopment heeft diverse SLA contracten voor verschillende niveaus van ondersteuning. SLA Brons is bij ieder abonnement inbegrepen, maar wil je meer service dan kun je ook kiezen voor Zilver of Goud. Op die manier zijn wij altijd binnen handbereik voor vragen of bij problemen.


   Image

   FINANCIEEL


    9,95/m


   - Import binnen 10 minuten!
   - Maandelijks opzegbaar


   Probeer nu gratis

   Geschikt voor ondernemers welke beschikken over een Exact Online Boekhouden abonnement en klanten & bestellingen uit WooCommerce willen synchroniseren naar Exact Online


   SYNCHRONISEERT:

   Klanten


   Verkoopboekingen
   (max 100 per maand*)


   FACTUREN


    18,95/m


   - Import binnen 10 minuten!
   - Maandelijks opzegbaar


   Probeer nu gratis

   Geschikt voor ondernemers welke beschikken over een Exact Online Boekhouden abonnement en klanten, artikelen & facturen uit Woocommerce willen synchroniseren naar Exact Online


   SYNCHRONISEERT:

   Klanten


   Artikelen
   (max 1000 artikelen*)


   Verkoopfacturen


   HANDEL


   23,95/m


   - Import binnen 10 minuten!
   - Maandelijks opzegbaar


   Probeer nu gratis

   Geschikt voor ondernemers welke beschikken over een Exact Online Handel abonnement en klanten, artikelen & orders met Exact Online willen uitwisselen.


   SYNCHRONISEERT:

   Klanten


   Artikelen

   Verkooporders


   Voorraad (Uit Exact Online)


   HANDEL ERP


    39,95/m

   Vanaf


   - Import binnen 10 minuten!
   - Maandelijks opzegbaar


   Contacteer ons

   Geschikt voor ondernemers welke beschikken over een Exact Online Handel abonnement en klanten, artikelen & orders tussen zowel WooCommerce en Exact Online willen uitwisselen.


   SYNCHRONISEERT:

   Klanten (Uit/in Exact Online)


   Artikelen (Uit Exact Online)


   Verkooporders

   Voorraad (Uit Exact Online)